2011. augusztus 26., péntek

Az elso het summaja

Remelem, mindenki elvezi a nyarat, azt kell, hogy mondjam, en szaz szazalekosan kihasznalom augusztus utolso napjait - a homersekletet tekintve inkabb julius derekan jarok...

Az elso napokat fokepp vasarlassal es az en atallasommal toltottuk :) Ami azert jo, mert nagyon sokmindent megvettem, amit szerettem volna, emiatt mar nem kell futkozni. A fenykepezest - turistaskodast - tegnapelott kezdtem, most mar kattintgatok, foleg, hogy Kataval egyutt fedezzuk fel St. Louis-t. 

Voltunk az allatkertben, ami itt ingyenes. Lattunk fan ulo oroszlant, vizilovat, gyonyoru madarakat, pingvineket, okapit es sok mas erdekes allatot. 
Tegnap Clayton varosreszben setaltunk - akkor kapott el eloszor igazan az 'Amerikaba jottem'-eleterzes. Aztan elmentunk a Forest Parkba, ami nagyobb, mint a Central Park New York-ban. Gyonyoru. Futkoznak a mokusok, az emberek futnak, amerikai focit jatszanak, frizbiznek, es mint mi, setalnak es csacsognak.
Ma reggel kimentunk Cliff Cave Parkba a kutyakkal, setaltunk egy nagyot, aztan elmentunk St. Charlesba, ami olyan volt, mint egy idoutazas. Gyonyoru kis varosresz, regi hazakkal, rengeteg etteremmel, lovasrendorrel.

Amerikaban a kedvenceim a kolibrik, szombat reggel az egyikuk korbetancolt a teraszon :) 'Megallt' velem szemben es csak nezett a kis okos gombszemeivel.

Megis azt kell mondjam, hogy a legjobb dolog itt az, hogy a barataimmal vagyok. Felszabadultak vagyunk, rengeteget beszelgetunk, nevetunk, jovunk-megyunk, eszunk (eljen a bagel kremsajttal), kavezunk, beszelgetunk, nevetunk, jovunk-megyunk. Ha nem latnek fan ulo oroszlant, kolibrit, mokuskat, akkor is maximalisan kihasznalt lenne az ittletem... Tudom, hogy ez fog a legjobban hianyozni otthon. Na meg a Beef Jerky :D

Par kep az elmult napokbol...

Fokak kozott Eccerke...

Oroszlan a fan... :)

Forest Park - egy ici-pici szelet belole

Picasso's - the art of coffee (es ez nem a bejarati ajto, hanem az asztallap :))

Mississippi river is a friend of mine...

Magaert beszel! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése