2014. július 4., péntek

Vista

Nagy áldás az, hogy végre egy helyen alszunk és innen utazunk a különböző városokba. A hétfő és a kedd szünnap volt, amit főleg úszással és vásárlással töltöttünk.

Szerda reggel is a medencénél kezdtünk, ebéd után pedig autóba szálltunk, hogy Vistába induljunk. Az utat majdnem végigaludtam, így arról nem tudok beszámolni, hogy milyen helyeken jártunk. Azt tudtuk, hogy különleges esténk lesz, mivel a pásztort, Rob Salvato-t többen ismerjük, másrészt ez a gyülekezet az otthona Mike és Marika Payne-nek. 

Mindenhol mások az emberek, más az összetétel, minden helyen rengeteg szeretet kapunk, de itt valami különleges hangulat volt. Olyan őszinte öröm járta át a termet, hogy igazi ünneplés lett az este. Nem magunkat ünnepeltük, hanem Isten nagyságát.

Phil ezen az estén is mondott új dolgokat, amik engem is szíven ütöttek, kérdéseket kellett feltennem magamnak és válaszolnom is kellett rájuk.

Ahogy a kegyelem történetét osztjuk meg, nekem is el kell gondolkodnom, hogy mi is van a szívemben. Szeretem a definíciót, amit Phil minden előadáson elmond: a kegyelem Isten meg nem érdemelt jósága felénk. Nem tudok tenni érte, csak kapom.
És ez tegnap este is lenyűgözött...

És ma is.
És az az imám, hogy holnap is nyűgözzön le. Ámen.


1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy ennyire sok mindent kapsz ettől az úttól... sejteni lehetett, de ugye teljesen más, amikor meg is valósul...
    Irigyellek téged, hogy ennyire át tudod adni magad ennek az életérzésnek és az Istennek nevezett lénynek/hatalomnak/erőnek/világnak/bárminek.

    És jönnek a válaszok. :) :) :) :)

    Ölellek és ilyen legyen a folytatás is!!!

    VálaszTörlés